Velg byggevarehus Klappet & Klart
Klappet & Klart - Klikk her!

XL-BYGG Tar hele prosjektet for deg

Du har et prosjekt på gang men hverken vil, kan eller har tid til å gjøre jobben selv. Da kan vi hjelpe deg! Vi tar hele jobben og sørger for at det blir gjort. Fyll ut skjemaet under og vi tar kontakt med deg for en gratis befaring.

Når vi sier at vi tar hele jobben, så mener vi det. XL-BYGG har et nettverk av håndverkere som er klare for alle typer oppdrag; fra listing rundt vinduer til et nytt påbygg. Alt du trenger å gjøre er å fortelle oss om prosjektet ditt, vi tar en befaring og gir deg et uforpliktende tilbud. Godkjenner du vårt tilbud, tar vi oss av resten.

Prosjekter har det med å vokse og bli større enn man regnet med. Spesielt når man ikke har planlagt godt eller snakket med fagfolk før man begynner.

Det trenger ikke lenger være et puslespill å koordinere håndverkere, vite hvilke materialer og verktøy du trenger og hvordan man skal gjøre jobben. Snakk med din nærmeste XL-BYGG om hva vi kan hjelpe deg med.

Så enkelt fungerer Klappet & Klart:


1. Fortell oss om prosjektet ditt
Ta kontakt med din lokale XL-BYGG-forhandler eller send inn skjemaet under, så kontakter en av våre hyggelige eksperter deg for en uforpliktende befaring.

2. Vi foretar en gratis befaring*
Godkjenner du vårt tilbud og vår fremdriftsplan, tar vi oss av resten.

3. Klappet & Klart!
Jobben blir gjort som avtalt. Klappet & Klart - enklere blir det ikke.

TA KONTAKT MED OSS NÅ.
Ring, send en e-post eller fyll inn din kontaktinfo i skjemaet under, så tar vi
kontakt med deg.

(* Ved bestilling av gratis befaring fra XL-BYGG, har dette en begrensning på 40 km radius.)