Velg byggevarehus Klappet & Klart Våre ansatte
(Foto: Drømmekjøkkenet) Kjøkken av typen Gastro Grønngrå fra leverandøren Drømmekjøkkenet. Foto. | Fotograf: (Foto: Drømmekjøkkenet)

Drømmekjøkkenet - veien til din neste kjøkkendrøm

Det gode kjøkkenliv begynner med et trygt kjøp. God planlegging og fagkyndig hjelp i hele prosessen er nøkkelordene. XL-BYGG Sortland er forhandler av Drømmekjøkkenet. Vi følger deg hele veien - fra tegnestadiet til kjøkkenet er ferdig montert.

”Jeg elsker å designe kjøkkenløsninger
tilpasset kundenes hjem, personlighet og lommebok.”

Mona - Fagselger kjøkken, garderobe og bad hos XL-BYGG Sortland

Bli inspirert til et nytt drømmekjøkken

Med 90 års erfaring har den svenske kjøkkenleverandøren produsert kjøkkendrømmer for flere generasjoner. Ta en titt på Drømmekjøkkenet og bli inspirert.

Bestill tegnetime hos XL-BYGG Sortland

Når man skal bytte kjøkken, er det mange valg som skal tas. Da er det godt å vite at vi kjenner hele prosessen og spørsmålene som kan dukke opp underveis.

Bestill en tegnetime, og vi ser på løsningene sammen. Ta med en tegning som viser målene på kjøkkenet med dører, vinduer og avløp. Kanskje du har kommet over noen fine inspirasjonsbilder som viser ideer til ditt drømmekjøkken? Ta de med og vis oss under tegnetimen.

Hvorfor velge oss?

I kjøkkenavdelingen hos XL-BYGG Sortland skreddersyr vi akkurat den løsningen som er best for deg som kunde gjennom personlig veiledning og konsultasjon. Vi har lang er erfaring og tilbyr deg kvalitet hele veien -  fra planlegging, via oppfølging til ferdig levert kjøkken.