Velg byggevarehus Klappet & Klart Våre ansatte

KJØKKEN

Det gode kjøkkenliv begynner med et trygt kjøp. God planlegging og fagkyndig hjelp i hele prosessen er nøkkelordene. XL-BYGG Gunnar T. Strøm på Lade er Norges største kjøkkenforhandler av danske JKE Design. Vi følger deg hele veien - fra tegnestadiet til kjøkkenet er ferdig montert.

”Jeg elsker å designe kjøkkenløsninger
tilpasset kundenes hjem, personlighet og lommebok.”

Linda - Butikksjef kjøkken, bad og garderobe hos XL-BYGG Gunnar T. Strøm

Ta en titt - bli inspirert

Opplev mer enn 40 skandinaviske hjem med masse inspirasjon, nye trender og gode ideer til ditt kjøkken, vaskerom, bad og garderobe i JKE sin katalog.

Bestill tegnetime

Når man skal bytte kjøkken, er det mange valg som skal tas. Da er det godt å vite at vi kjenner hele prosessen og spørsmålene som kan dukke opp underveis.

Bestill en tegnetime, og vi ser på løsningene sammen. Ta med en tegning som viser målene på kjøkkenet med dører, vinduer og avløp. Kanskje du har kommet over noen fine inspirasjonsbilder som viser ideer til ditt drømmekjøkken? Ta de med og vis oss under tegnetimen.

Følg oss på Facebook og Instagram for inspirasjon og nyheter!

Hvorfor velge oss?

XL-BYGG Gunnar T. Strøm på Lade har levert kjøkken til flere tusen fornøyde kunder. Vår kjøkkenavdeling består av en engasjert gjeng med utdannelse innen interiør som elsker å tegne kjøkken og finne gode løsninger i samspill med våre kunder.

Med over 40 års erfaring garanterer vi at JKE Design er et solid valg for deg som skal velge kjøkken, bad eller garderobe.


VELKOMMEN TIL OSS! Ta turen innom vår store kjøkkenavdeling med utstillinger. Du finner oss i 2. etasje i Haakon VIIs gt. 15 på Lade i Trondheim. Vi er klare til å hjelpe deg med din kjøkkendrøm!