Velg byggevarehus Klappet & Klart
Velkommen til XL-BYGG Proffnett. Logg inn her. Illustrasjon.

Mindre papirarbeid - bedre oversikt

Hva har XL-BYGG på lager av takplater eller isolasjon for rask levering på byggeplass? Hva er prisen per meter for grunnet, utvendig kledning? På Proffnett får du som håndverker svar på alt dette og mer til.

Forutsigbarhet fra leverandør og sikre, men enkle systemer for dokumentasjon og annet som gjør hverdagen enklere, er avgjørende for et vellykket prosjekt.

Nøyaktig oversikt

Proffnett gir deg som proff nøyaktige priser og oversikt over lagerbeholdning hos XL-BYGG. Det gir bedre forutsigbarhet og det oppstår ikke overraskelser hverken for deg eller sluttkunden når regninger skal sendes. Videre gir nettløsningen tilgang til produktdokumentasjon, som ytelseserklæringer (YTE), Forvaltning, drift og vedlikehold (FDV), HMS og annet. Det er også en link til Norsk Byggtjeneste sin Byggdok-løsning med mulighet for risikovurderinger og lignende med datablader til REACH-forskriften.

Fordeler med Proffnett

• Totaloversikt på prosjektene
Bestill varer rett i prosjektet – så legger ordre og faktura seg på riktig prosjekt automatisk.

• Kontroll på ordre
Få full oversikt over hva som er bestilt på de ulike prosjektene.

• Enkelt å handle
Søk etter varen, på navn, nummer eller produktkategori, og se dine egne rabatter og beste priser rett i nettbutikken.

• Lett tilgjengelig info
Du finner enkelt produktinformasjon, lagerstatus og teknisk dokumentasjon.

• Lag tilbud til kundene
Med noen tastetrykk velger du produkter og legger dem i et tilbud. Legg inn dine tillegg og påslag, og send tilbudsdokument med din logo.

• Enkel fakturering
Fakturagrunnlag til kunden lages fra fakturaene du mottar fra XL-BYGG. Legg inn dine tillegg og påslag, og send dokumentet med din logo.