Velg byggevarehus Klappet & Klart
(Foto: Bergene Holm AS) Bergene Holm Tre Bukkene bruse | Fotograf: (Foto: Bergene Holm AS)

Eventyrlige rom med skreddersøm!

Inspirert av myter, sagn og eventyr, har Bergene Holm Interiør satt sammen den norske interiørkolleksjonen Tre bukkene Bruse.

Beiset panel i vakre farger skaper et personlig uttrykk i alle typer rom, også på baderom. Med Bergens Holms nye interiørkolleksjon kan du velge blant ti delikate beisfarger som passer til både hytter og hjem.

Interiørkolleksjonen Tre bukkene Bruse er markedets mest eventyrlige paneler og listverk. Panelet er strukturbørstet, som betyr at vårveden er børstet forsiktig ut for å fremheve treets vakre personlighet og struktur. De tidløse beisfargene fremhever livet i bordet og gir det karakter og personlighet. Panelkolleksjonen Tre bukkene Bruse består av strukturbørstet glattpanel i tre dimensjoner (14x95, 14x120 og 14x145) i fargene Bukkebrun, Bekkeblå og Setergrå. Effektpanelet Trollhvit leveres kun i 14x145 mm.

Mange fordeler
• Ekte norsk heltre – det beste for inneklimaet
• Strukturbørstet for å fremheve treets særegenhet
• Jevn påføring helt ut not og fjær
• Norskprodusert, miljøvennlig og bærekraftig
• Tilhørende listverkserie og beis på flasker
• Rask montering – ferdig på vegg

Kan beises og tilpasses
Fargene i beiskartet er vakre alene og i harmoni med hverandre. Både listverk og panel kan beises og tilpasses i de fargene og lengdene du selv ønsker. Kolleksjonen har tilhørende listverk og
supplementsbeis på flasker. Både listverk og panel kan beises og tilpasses i de fargene og lengdene du selv ønsker.

Det sitter i ryggmargen vår
Du blir ikke skuffet når du kommer innom XL-BYGG for å se på trepanel - det sitter i ryggmargen vår. Velkommen innom for en paneldebatt!

Lister som matcher
For optimal finish bør du velge lister som binder sammen eller skiller vegg fra gulv og himling på en elegant måte. Kom innom XL-BYGG og prøv list mot vegg, så ser du hvor flott det blir!