Velg byggevarehus Klappet & Klart
(Foto: ASAK Miljøstein) ASAK | Fotograf: (Foto: ASAK Miljøstein)

Belegningsstein

Trendene innen hage og utemiljø endrer seg stadig, men stein er tidløst og vil til enhver tid skape et unikt særpreg.

Kanskje mer enn noe annet materiale, bidrar belegningsstein til det helt spesielle og eksklusive inntrykket ved innkomst til gårdsplassen.

Nye bruksområder for belegningsstein

Tidligere benyttet man belegningsstein kun som dekke på gårdsplasser på grunn av overlegen styrke og evnen til å tåle hard medfart år etter år. Bruksområdene har imidlertid forandret seg ettersom vi vektlegger estetikken i uteområdet mer og mer. Utesofa, peis, bord... Kun fantasien setter begrensninger for hva vi kan bygge av dette hardføre materialet.


KOMBINER MATERIALER: Stein og tre fungerer fint sammen, og blir stadig vanligere å kombinere. (Foto: ASAK Miljøstein)

Godt og riktig grunnarbeid er viktig!

Belegningsstein er praktisk, lettstelt og øker verdien på eiendommen din. Det er imidlertid mange hensyn å ta når du skal sette i gang et steinleggerprosjekt. Skal du i gang med nytt dekke på gårdsplassen, må du ta hensyn til grunnarbeid med fall, drenering, ledning til lys og fuging. Et godt og riktig grunnarbeid er avgjørende for stabiliteten til steindekket.

Se videoer med tips til forarbeid og legging

XL-BYGG har et stort utvalg med belegningsstein

Vi har et bredt utvalg i både farger, strukturer, mønster og størrelser. Kom innom fagfolka hos oss, så ser vi på både stein og tilbehørsprodukter som passer best for nettopp ditt prosjekt.

  • Utemiljø
  • Utemiljø